Arkiv

31/7-5/8 2018 medverkade Teater Fabula på NEATA-festivalen i Anykschiai, Litauen. Vi representerade Sverige med vår uppsättning av Jean Genets ”Jungfruleken”.

En oförglömlig vecka där Estland, Lettland, Litauen, Finland, Sverige, Norge, Danmark, Island och Färöarna representerades. I år var även United Kingdom inbjudna som speciella gäster.

Förutom att alla länder spelade sin egna produktioner ingick även i uppdraget att hålla workshop kring varje lands repetitionsarbete, recensera de andra produktionerna samt att göra en nationella presentation av sitt eget land.

Veckan gav många goda kontakter inom Norden och Baltikums teatervärld. Det i sin tur har givit oss mersmak för att delta i fler festivaler så väl nationellt som internationellt.

Hösten-16

Dags att presentera vår nya Herr Brunner då vi i höst fortsätter att spela vår lilla förställning ”första varningen” av Strindberg på lite olika ställen runt om i landet.
Håll i er! Skådespelare Tommy Roos tar sig an den mycket svartsjuke Axel. Vi hälsar Tommy välkommen i Fabulagänget.

Våren-16

Siri Beer Boman och Helen Stark från Teater Fabula stod 8 juni på Dramatens stora scen i lajvet ”Gertrudes möhippa”. Gertrude spelades av Arja Saijonmaa och hennes tärna spelades av Malin Arvidsson. Siri och Helen spelade 2 nära väninnor till Gertrude.

För mer info klicka här   http://www.dramaten.se/Repertoar/Gertrudes-mohippa/
BILDER FRÅN DRAMATEN:

Efter att vi varit på ATR festivalen med vår uppsättning ”Första varningen” har vi beslutat att vi vill fortsätta att spela denna lilla pärla. Vi vill ut i landet och visa upp den. Därför träffade vi igår en manlig skådespelare som vi hoppas vill axla rollen som Herr Brunner. Om ett par dagar vet vi om vi kommer att repa in Herr Brunner och därmed kunna ge oss ut på vägarna. Håll er uppdaterade, om vi får ett positivt besked, får ni också veta vem denna manliga skådespelare är.