Lars Eng

Dags att presentera vår nya Herr Brunner då vi i höst fortsätter att spela vår lilla förställning ”första varningen” av Strindberg på lite olika ställen runt om i landet.
Håll i er! Skådespelare Tommy Roos tar sig an den mycket svartsjuke Axel. Vi hälsar Tommy välkommen i Fabulagänget.

image

Siri Beer Boman och Helen Stark från Teater Fabula kommer 8 juni att stå på Dramatens stora scen i lajvet ”Gertrudes möhippa”. Gertrude spelas av Arja Saijonmaa och hennes tärna spelas av Malin Arvidsson. Siri och Helen spelar 2 nära väninnor till Gertrude.

Dramaten1

För mer info klicka här   http://www.dramaten.se/Repertoar/Gertrudes-mohippa/

BILDER FRÅN DRAMATEN:

Dramaten3

Dramaten17

Dramaten2

Dramaten4

Dramaten7

Dramaten8

Dramaten9

Dramaten10

Dramaten11

Dramaten12

Dramaten13

Dramaten14

Dramaten15

Dramaten16

Drameten5

Drameten6

Efter att vi varit på ATR festivalen med vår uppsättning ”Första varningen” har vi beslutat att vi vill fortsätta att spela denna lilla pärla. Vi vill ut i landet och visa upp den. Därför träffade vi igår en manlig skådespelare som vi hoppas vill axla rollen som Herr Brunner. Om ett par dagar vet vi om vi kommer att repa in Herr Brunner och därmed kunna ge oss ut på vägarna. Håll er uppdaterade, om vi får ett positivt besked, får ni också veta vem denna manliga skådespelare är.

Baronessan och Axel

Just nu är vi inne i en intensiv period där vi letar manus som vi          vill arbeta vidare med, som senare blir vår nya uppsättning. Håll utkik här eller på vår facebooksida för att hålla dig á jour.

kontakt